Echipamente PSI

Stingator de incendiu – echipament vital pentru siguranta locuintei tale!🏠

𝗨𝗻 𝘀𝘁𝗶𝗻𝗴𝗮̆𝘁𝗼𝗿 𝗱𝗲 𝗶𝗻𝗰𝗲𝗻𝗱𝗶𝘂 𝗲𝘀𝘁𝗲 𝘂𝗻 𝗲𝗰𝗵𝗶𝗽𝗮𝗺𝗲𝗻𝘁 𝘃𝗶𝘁𝗮𝗹 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝘀𝗶𝗴𝘂𝗿𝗮𝗻𝘁̦𝗮 𝗹𝗼𝗰𝘂𝗶𝗻𝘁̦𝗲𝗶 𝘁𝗮𝗹𝗲!🏠

Iată câteva motive pentru care este important să ai un stingător de incendiu în locuință:

1. 𝗥𝗮̆𝘀𝗽𝘂𝗻𝘀 𝗿𝗮𝗽𝗶𝗱! Un stingător de incendiu poate stinge un incendiu în faza sa incipientă, prevenindu-i astfel extinderea. Acest lucru este crucial pentru a evita pagube materiale și pentru a proteja viețile.

2. 𝗦𝗶𝗴𝘂𝗿𝗮𝗻𝘁̦𝗮 𝘁𝗮 𝘀̦𝗶 𝗮 𝗳𝗮𝗺𝗶𝗹𝗶𝗲𝗶 𝘁𝗮𝗹𝗲! În cazul unui incendiu, timpul este critic. Un stingător te ajută să acționezi imediat.

3. 𝗣𝗿𝗼𝘁𝗲𝗷𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗯𝘂𝗻𝘂𝗿𝗶𝗹𝗼𝗿 𝗽𝗲𝗿𝘀𝗼𝗻𝗮𝗹𝗲! Incendiile pot cauza daune materiale semnificative. Un stingător poate limita pagubele și poate proteja obiectele de valoare din locuință.

4. 𝗖𝗼𝗻𝘀̦𝘁𝗶𝗲𝗻𝘁𝗶𝘇𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗿𝗶𝘀𝗰𝘂𝗿𝗶𝗹𝗼𝗿! Deținerea unui stingător de incendiu și cunoașterea modului de utilizare te face mai conștient de siguranța locuinței și familiei tale.

Este important să alegi un stingător potrivit pentru nevoile locuinței tale, să-l verifici periodic și să instruiești membrii familiei asupra modului corect de utilizare. Un stingător de incendiu bine întreținut și utilizat corect poate face o diferență semnificativă în cazul apariției unei situații de urgență.

#DSU #IGSU #pompierii #salvatorii #mereuladatorie

Afla mai multe
Media

ANUNT PRIVIND FINALIZAREA IMPLEMENTARII PROIECTULUI „Grant pentru capital de lucru”

Comunicat finalizare proiect GamServ

09.06.2021

ANUNT PRIVIND FINALIZAREA IMPLEMENTARII PROIECTULUI
„Grant pentru capital de lucru”

SC GAMSERV CONS SRL anunta finalizarea implementarii proiectului „Grant pentru capital de lucru”, cod proiect M2 – 1516.

Obiectivul proiectului a constat in acordarea de sprijin financiar din fonduri nerambursabile pentru asigurarea capitalului de lucru necesar SC GAMSERV CONS SRL, a carei activitate a fost afectata de criza economica generata de raspandirea virusului SARS-CoV-2.

Principalele rezultate ale implementarii sunt: asigurarea capitalului de lucru necesar, mentinerea activitatii firmei pe o perioada de minim 6 luni si mentinerea numarului locurilor de munca pentru o perioada de minim 6 luni de la finalizarea implementarii.

Valoarea totala a proiectului este de 184.845,66 lei, din care valoarea finantarii nerambursabile este de 160.735,35 lei, cofinantat de Uniunea Europeana conform OUG 130/2020.

Derularea proiectului a inceput la data semnarii contractului cu MEAT prin AIMMAIPE Iasi, respectiv 10.12.2020 si se deruleaza pe o perioada de maxim 12 luni.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operational Competitivitate 2014-2020, Axa prioritara 3 – Sprijinirea IMMurilor ca reactie la pandemia COVID-19, Prioritatea de investitii 3d – Sprijinirea capacitatii IMM-urilor de a creste pe pietele regionale, nationale si internationale si de a se angaja in procesele de inovare.

Datele de contact ale societatii sunt:

Adresa: mun. Bacau, B-dul Vasile Parvan 15;

Telefon: 0756 805 614;

E-mail: gradinaru.gam@gmail.com.

Afla mai multe
Comunicat de presa pentru inceperea implementarii proiectului "Grant pentru capital de lucru"
Media

Comunicat de presa

ANUNT PRIVIND INCEPEREA IMPLEMENTARII PROIECTULUI
„Grant pentru capital de lucru”

SC GAMSERV CONS SRL anunta inceperea activitatilor pentru implementarea proiectului „Grant pentru capital de lucru”, cod proiect M2 –1516.

Obiectivul proiectului consta in acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile pentru asigurarea capitalului de lucru necesar SC GAMSERV CONS SRL, a carei activitate a fost afectata de criza economica generata de raspandirea virusului SARS-CoV-2.

Rezultatele asteptate in urma implementarii proiectului sunt: mentinerea activitatii firmei si a locurilor de munca pe o perioada de minim 6 luni dupa primirea ajutorului financiar nerambursabil si asigurarea competitivitatii intreprinderii in perioada de criza provocata de pandemia COVID-19.

Valoarea totala a proiectului este de 184.845,66 lei, din care valoarea finantarii nerambursabile este de 160.735,35 lei, cofinantat de Uniunea Europeana conform OUG 130/2020.

Implementarea proiectului incepe la data semnarii contractului, respectiv 10.12.2020, si se deruleaza pe o perioada de maxim 180 de zile.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operational Competitivitate 2014-2020, Axa prioritara 3 – Sprijinirea IMM-urilor ca reactie la pandemia COVID-19, Prioritatea de investitii 3d – Sprijinirea capacitatii IMM-urilor de a creste pe pietele regionale, nationale si internationale si de a se angaja in procesele de inovare

Datele de contact ale societatii sunt: Adresa: mun.Bacau, str.B-dul Vasile Parvan 15; Telefon: 0756 805 614; E-mail: gradinaru.gam@gmail.com.

Comunicat versiune PDF

Afla mai multe