Sisteme detectie alarma incendiu

Sisteme detectie alarma incendiu

Compania GamServ ofera servicii profesionale si sisteme de detectie, alarmare si avertizare incendiu in functie de necesitatile si specificul domeniului dumneavoastra de activitate, respectand normele legale in vigoare si respectarea standardelor de calitate.

Cu o experienta vasta in instalarea diverselor sisteme de detectie, suntem capabili sa oferim partenerilor nostrii solutii eficiente si flexibile pentru protectia cladirilor dvs. Printre solutiile oferite de noi pentru detectia incendiilor, putem aminti:

– detectie punctuala
– detectie prin aspiratie
– detectie prin cablu senzitiv
– detectie iR
– detectie video

In functie de destinatia spatiului, solutiile de detectie a incendiilor pot fi folosite individual sau integrat, fiind personalizate in functie de destinatia spatiului avut: cladiri de birouri, spitale, centre culturale si comerciale, sali de spectacole, hale de depozitare etc.

Sisteme detectie alarma incendiu
Sisteme detectie alarma incendiu

Echipamente si tehnologii folosite la sistemele de detectie alarma incendiu

Utilizam echipamente fiabile de inalta calitate si cele mai noi tehnologii pentru sistemele de detectie la incendiu, inglobate in sisteme fiabile complete de protectie:

– detectori de fum
– detectori flacara, gaz metan
– detectia fum prin aspiratie
– camere video IP
– camere termale
– sirene si butoane
– software pentru detectarea alarmelor etc.

Serviciul de sisteme detectie alarma incendiu se adreseaza persoanelor fizice, juridice, institutiilor publice, furnizorilor de servicii de proiectare, autoritatilor centrale si locale. Contacteaza-ne acum la numarul de telefon: + (4) 0756 805 614 sau foloseste formularul de mai jos.

Contacteaza specialistii nostri

Sisteme detectie alarma incendiu


    Contacteaza GamServ

    Sisteme detectie alarma incendiu

    + (4) 0756 805 614 / office@gamserv.ro